Aanmelden nieuwsbrief

Werkvloer

door Grietje Beekelaar

Trainingstraject en individuele coaching voor bedrijven en organisaties.

Werkproces optimaliseren door intuïtie op de werkvloer te ontwikkelen en te trainen.
Leven in een tijd waarin veranderingen elkaar in rap tempo opvolgen heeft effect op alles en iedereen. Ook op de werkvloer heeft dit in alle echelons van het bedrijf gevolgen. Er wordt steeds meer gevraagd op het gebied van persoonlijke instelling en vaardigheden. Terugkerende vragen, die ondermeer te maken hebben met vaardigheden en persoonlijke instelling, zijn dan ook gericht op een harmonieuze samenwerking tussen de verschillende leden van het team. Daarbij gaat de gedachte meer richting van het naast elkaar staan i.p.v. de lijn te blijven volgen van het verouderde hiërarchische patroon. Voor alle partijen komen dan aspecten aan de orde die vragen om een andere inzet.

 

Er wordt meer en meer appel gedaan op de innerlijke ontwikkeling om mee te kunnen gaan in deze stroom van veranderingen. Er zijn ook meer mogelijkheden dan ooit te voren om innerlijke ontwikkeling te ontplooien waardoor mee gaan met veranderingen soepeler kan verlopen. En die leiden tot vervulling, het beste uit jezelf te halen, zelfexpressie en prestatie. Het leren ontdekken en ontwikkelen van de nog onontdekte kanten, bieden jezelf, het werk en het bedrijf, waardevolle perspectieven.
Mijn werk bestaat uit individueel coachen en trainen van groepen binnen bedrijven en organisaties. Ik richt mij op persoonlijke, specifieke situaties en groepsdynamiek. Deze wijze van werken geeft mij de mogelijkheid om praktijkgericht te werken en snel tot de kern door te dringen. Voor u, als vernieuwer in de organisatie geeft het de mogelijkheid om op effectieve wijze, in specifieke en minder specifieke situaties, op constructieve wijze uw intuïtie en kwaliteiten in te zetten.

 

Indien u meer informatie wilt ben ik graag bereidt om middels een persoonlijk gesprek mijn werkwijze toe te lichten en om met u te kijken hoe er op effectieve wijze gewerkt kan worden, waarbij ieder teamlid betrokken kan zijn tijdens een innovatie proces. Graag maak ik, na een persoonlijk gesprek, voor u een passende offerte.

 

 

Als we onze ideeën over hoe het leven zou moeten zijn
los kunnen laten, dan begint het leven
zijn magische eigenschappen te openbaren.
Adyashanti

Over Grietje Beekelaar

Spreekt deze tekst je aan, herken je jezelf in de tekst en heb je het gevoel dat wij samen kunnen werken voel je dan uitgenodigd om contact op te nemen. Mijn uitgangspunt is altijd dat de antwoorden die, we zoeken op onze vragen, in ieder van ons, dus ook in jou, besloten liggen. Mijn werk bestaat eruit je met je eigen antwoorden in contact te brengen, niet om oplossingen aan te dragen. Ik loop graag een poosje met je mee, om samen met jou de antwoorden te vinden op vragen en kwesties die belangrijk zijn voor jou en je persoonlijke ontwikkeling.

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd geraakt na het lezen van dit artikel en/of heeft u behoefte aan meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met mij op