Aanmelden nieuwsbrief

Intuïtieve ontwikkeling

door Grietje Beekelaar

Intuïtieve ontwikkeling: Werken met energie is een spirituele cursus die gericht is op spirituele ontwikkeling. Het biedt je de mogelijkheid bewust te worden van ondermeer de wisselwerking van je eigen energie met de energie van je omgeving. Het leert je om je intuïtieve vermogens te ontwikkelen en te trainen. Je aandacht, je manier van denken, hebben een sterke invloed op je energie. Door gebruik te maken van je intuïtie en bewust je aandacht te richten, is het mogelijk je bewust te worden van deze energie en deze te beïnvloeden. Energie volgt aandacht is een universele wet. Jij hebt echter de vrijheid van keuze aan wie, wat en waaraan jij je energie wilt geven. Het betekent ook dat jouw energie invloed heeft op jouw omgeving en de energie van jouw omgeving  invloed heeft op jou. Zelfkennis is een belangrijk onderdeel om bijvoorbeeld na te gaan of de energie, gedachten, gevoelens, van jou zijn of van iemand anders. Alles is energie, zo ook gedachten en gevoelens. Een cursus werken met energie is een spirituele reis die leidt tot spirituele ontwikkeling. Het is het ontwikkelen en trainen van de relatie tussen wat jij denkt, voelt, weet en ervaart in je leven van alle dag.

 

Gedachten bewegen zich slechts door het bewustzijn.
Ze hebben geen macht.
Niets heeft werkelijkheid tot je je hand ernaar uitsteekt
het grijpt en het op de een of andere manier
bevrucht met de kracht van geloof.
Adyashanti

Als je geïnteresseerd bent geraakt na het lezen van deze tekst en je behoefte hebt aan meer informatie, of je aan zou willen melden voor een cursus, voel je dan uitgenodigd om contact met mij op te nemen. We kijken dan samen waar jouw behoefte ligt en wat de mogelijkheden zijn om jouw spirituele reis te beginnen of te vervolgen.

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd geraakt na het lezen van dit artikel en/of heeft u behoefte aan meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met mij op