Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwsbrief Natuurlijk Welzijn

door Grietje Beekelaar
Dit is de tweede nieuwsbrief die ik uitgeef. Het heeft enige tijd genomen voor ik duidelijk had wat een passende naam zou kunnen zijn. Het moest een naam zijn waarin ik me kon vinden en die eigenlijk in twee woorden aangeeft waar het voorstaat: Natuurlijk Welzijn.
 

Werken met Energie , Intuïtieve Ontwikkeling

Thema, Aanwezig zijn in het hier en nu en omgaan met de veranderingen van deze tijd.

Aanwezig zijn in het Hier en Nu, omgaan met de veranderingen van deze tijd. In de vorige nieuwsbrief heb ik iets geschreven over het ontwaken van oude kennis en de mogelijkheden die zich ontvouwen om oude kennis te gebruiken voor ons algehele welzijn. Cursussen Werken met Energie geven je de mogelijkheid. We leven in een tijd van veel veranderingen, die elkaar in korte tijd opvolgen en die gepaard gaat met hectiek en soms veel chaos. Er is een gevoelsbeleving ontstaan, dat de tijd sneller gaat dan ooit te voren en dat heeft invloed op ons leven. Een gevolg daarvan is we het gevoel hebben tijd tekort te komen. We hebben de nijging steeds harder te gaan lopen. Uiteindelijk lopen we achter de feiten aan omdat we het tempo niet meer bij kunnen houden. Burn-out is een bekende term, die inmiddels ingeburgerd is in ons privé leven en op de werkvloer. Naast het ongemak en pijnlijke ervaringen, die een burn-out met zich meebrengen, zijn de kosten ervan enorm. Van veel mensen hoor ik, dat een cursus Werken met Energie een waardevolle bijdrage heeft gegeven om het eigen leven weer op te pakken. Werken met Energie leert je hoe je de regie over je eigen leven terug kunt nemen en ondersteund het proces tot zelfinzicht wat je deze mogelijkheid geeft. Lees verder.

 

Werken met Energie, Intuïtieve Ontwikkeling

Thema, het Presence Proces.

Aanwezig zijn in het Hier en Nu, het Presence Proces. We leven het heden vanuit ons verleden en kleuren daarmee zowel ons heden als onze toekomst. Hoe komen we los van ons verleden zonder afbreuk te doen van de lessen, die in onze ervaringen besloten liggen en waarmee we ons voordeel kunnen doen? Uiteindelijk zitten in de ervaringen die we opdoen ook onze lessen. Juist door helemaal Aanwezig te zijn in het Hier en Nu biedt deze mogelijkheid en haalt ons uit de vicieuze cirkel van ons eigen drama. Een belangrijk aspect is, dat alle informatie die we nodig hebben, ligt opgeslagen in onze cellen. Dit wordt Celbewustzijn genoemd en is niet nieuw.  We hebben, alvorens we tot ons celbewustzijn door te kunnen dringen, tools nodig. Werken met Energie geeft deze tools en het Presence Proces is een waardevolle manier om op een vriendelijke en effectieve wijze door te dringen tot het celbewustzijn. Een cursus, het Presence Proces, kan je een gevoel geven dat je voor het eerst iets voor jezelf doet. Hoe je dit kunt ontdekken kan alleen door het te ervaren en dat is nu juist wat deze cursus je biedt, het ervaren van wat het je geeft om volledig in het Hier en Nu te leven. Toegegeven, je moet er wat voor doen en de bereidheid hebben om jezelf dit te gunnen. Als je besluit er voor te gaan, dan is het eindresultaat verrassend en verbluffend. Lees verder.

 

Workshop

Thema, de Healing Code.

Deze avonden zijn los van elkaar te volgen. De Healing Code laat je kennismaken met de zeven geheimen van het leven, van gezondheid en welbevinden. De Healing Code wordt de blauwdruk voor genezing genoemd. De filosofie achter de Healing Code is, dat we als mens beschikken over een zelfhelend vermogen. Wat maakt dan, als dit zo zou zijn, dat we daar geen of zo weinig gebruik van kunnen maken. Het is toch een fantastische gedachte, dat we onszelf kunnen genezen.  Een aangeboren eigenschap van het lichaam zelf, zichzelf te kunnen genezen, te herstellen, dat is wat de Healing Code ons geeft. Iedereen mag, “moet”, het zelf ontdekken, dat kan geen ander voor ons doen. Er alleen maar over praten heeft geen zin, ervaren wel. Een tipje van de sluier? Het immuunsysteem en het zelfhelend vermogen spelen een cruciale rol in ons healing proces. Lees verder.

 

Individuele begeleiding en coaching

Drie dagen per week op maandag, dinsdag en woensdag is mijn praktijk geopend voor individuele gesprekken en coaching van 9.00 uur tot 18.00 uur en bij uitzondering op de donderdagavond van 18.00 uur tot 21.00 uur. Maandagavond tussen 18.00 uur tot 21.00 uur telefonisch spreekuur. Voor een afspraak kun je telefonisch of e-mail contact met mij opnemen. Door mijn website te bezoeken kun je een beeld van mij, mijn werkwijze en informatie krijgen over verschillende onderwerpen zoals hoogsensitiviteit, coaching het Presence Proces en de Healing Code. Je kunt informatie vinden over het cursusaanbod, mijn blog en enige informatie over spiritualiteit. Heb je vragen, voel je dan uitgenodigd om contact met mij op te nemen.

 

Dank voor het lezen van deze nieuwsbrief en mocht je vragen hebben na het lezen ervan, dan hoor ik graag van je.

 

Voel je vrij om deze informatie te delen op sociale media en/of door te sturen naar mensen van wie jij het gevoel hebt dat het iets voor hun kan zijn.

 
 
Over Grietje Beekelaar

Spreekt deze tekst je aan, herken je jezelf in de tekst en heb je het gevoel dat wij samen kunnen werken voel je dan uitgenodigd om contact op te nemen. Mijn uitgangspunt is altijd dat de antwoorden die, we zoeken op onze vragen, in ieder van ons, dus ook in jou, besloten liggen. Mijn werk bestaat eruit je met je eigen antwoorden in contact te brengen, niet om oplossingen aan te dragen. Ik loop graag een poosje met je mee, om samen met jou de antwoorden te vinden op vragen en kwesties die belangrijk zijn voor jou en je persoonlijke ontwikkeling.

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd geraakt na het lezen van dit artikel en/of heeft u behoefte aan meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met mij op